Proizvodnja

Namještaj Ikanović se bavi izradom stilskog i klasičnog namještaja kao i ostalih elemenata koji popunjavaju enterijer vašeg doma ,komode, stolovi, stolice, ugaone garniture…itd.
Firma egzistira u posljednjih 15-tak god. te je od male radnje prerasla u ozbiljnu ustanovu koja trenutno zapošljava oko 30-tak radnika u proizvodnji i transportu.

Besplatna dostava – Sa dva mala i dva velika dostavna vozila , besplatno dostavljamo proizvode iz našeg asortimana na prostoru USK, te van kantona uz neznatnu naknadu troškova. Zanimljivo je napomenuti da postoji interes za naše proizvode i van granica BiH ,te su tako realizirane narudžbe i van granica R BiH ,odnosno u susjednu RH.

Kvalitet – Nadalje, bitno je napomenuti da je konstrukcija svakog našeg proizvoda izrađena od isključivo punog drveta (hrast, jasen, brijest,jelovina) koje je prethodno osušeno i testirano u vlastitoj sušari ,što garantuje dug vijek svakog proizvoda. U prilog svemu ide podatak da je garancija na sve naše proizvode od 6mj do 2 godine i više, ovisno o vrsti.

Restauracija Vašeg namještaja – Ako ste u situaciji da već imate još uvijek upotrebljiv namještaj (kauč ,fotelja,trosjed itd.), a koji su po vanjskom izgledu ili konstrukciji dotrajlali ,oštećeni ili vam se ne uklapaju u enterijer vašeg dnevnog boravka ,spavaće sobe ,te ga je šteta izbaciti iz upotrebe i nabavljati nov. Nema mjesta panici ,svaki vaš dio namještaja koji je do razumne mjere još upotrebljiv ćemo doslovno restaurirati (presvlačenje novim jako kvalitetnim platnom po vašem izboru ,kao što je ‘bidermayer’ ,pliš ili koža i eko-koža ,te popraviti i ojačati oštećenu konstrukciju).